GP Mαϊάμι: Ο M. Brundle έπαιρνε συνεντεύξεις στους VIPS χωρίς να ξέρει ποιοι είναι (videos)


Οι συνεντεύξεις του Martin Brundle στο grid του Miami ήταν ότι πιο απολαυστικό είδαμε στον αμερικανικό αγώνα.  

  • 9/5/2022

To πολυσυζητημένο Grand Prix του Miami αποτελεί πλέον παρελθόν αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση στους fans της Formula 1, κυρίως με τον τρόπο που προσέγγισαν οι διοργανωτές το κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ.

Κατά την εξέλιξή του δεκάδες VIPs που δεν είχαν καμία σχέση με το σπορ μέχρι πρότινος βρέθηκαν στην πίστα του Miami και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι άνθρωποι που κάλυπταν δημοσιογραφικά τον αγώνα να είναι αναγκασμένοι να συνομιλήσουν μαζί τους on camera, χωρίς να γνωρίζουν ποιοι είναι!

Ένας από αυτούς ήταν ο πρώην πιλότος της Formula 1 Martin Brundle ο οποίος εργάζεται για το Sky Sports και έπρεπε να περπατήσει στο grid και να μιλήσει με τους celebrities που βρέθηκαν εκεί. Παρά την πλήρη άγνοιά του για το πρόσωπο που έχει απέναντί του, ο Brundle δεν τα έχασε και με περίσσιο θάρρος κατάφερε να βγάλει αρκετές -απολαυστικές- συνεντεύξεις.

Η αρχή έγινε με τον Brundle να τρέχει πίσω από ένα ψηλό κύριο φωνάζοντας «Patrick, Patrick». O Patrick δεν απαντούσε αλλά ο Brundle τον πρόλαβε και κατάφερε να συνομιλήσει μαζί του, ωστόσο μετά από λίγα δευτερόλεπτα συζήτησης κατάλαβε πως δεν ήταν ο παίκτης του NFL Patrick Mahomes, όπως πίστευε, αλλά ο μπασκετμπολίστας Paolo Banchero.

Από εκεί και πέρα ο Brundle μπέρδεψε την τενίστρια Venus Williams αποκαλώντας την με το όνομά της αδελφής της Serena, ενώ παρέλειψε να μιλήσει με τον διάσημο πρώην μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ Dwyane Wade περνώντας από δίπλα του, χωρίς να αντιληφθεί την παρουσία του.

Περίεργα εξελίχθηκε και η προσέγγιση στον συμπατριώτη του David Beckahm τον οποίο βεβαίως γνώριζε, αλλά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τον αγνόησε αρχικά και δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση. Τότε ο Brundle γύρισε στην κάμερα και είπε με ειλικρίνεια "είναι η δεύτερη φορά που μου το κάνει". Ωστόσο δεν το έβαλε κάτω, συνέχισε να τον καταδιώκει και τελικά κατάφερε να του αποσπάσει κάποιες δηλώσεις.

Έχοντας καταλάβει ο Brundle πως δεν θα τα βγάλει πέρα με όλους αυτούς τους "άγνωστους" celebrities αποφάσισε να αφήσει τα πράγματα στην τύχη. Έτσι πλησίαζε ανθρώπους και έλεγε «δεν ξέρω ποιος είσαι αλλά φαίνεσαι ενδιαφέρουσα προσωπικότητα».

Τέλος, θα πρέπει να παραδεχτούμε πως αν και ο Brundle πιάστηκε αδιάβαστος σε πολλές περιπτώσεις, φάνηκε να γνωρίζει αρκετά καλά το Dj Khaled με τον οποίο αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες.

Δείτε τις "ξεχωριστές" συνεντεύξεις…